Florarie in Craiova

Arata preturile in:
Cos cumparaturi

0 buchete | 0 RON

Vineri, 19.07.2024
Pentru comenzile inregistrate astazi, dupa ora 14:00 putem realiza livrarea incepand de Luni, 22-07-2024
Introducere

FlorarieInCraiova.ro se doreste a fi o experienta placuta pentru utilizatorii sai.

In acest sens termenii si conditiile de mai jos au fost realizate in incercarea de a evita situatiilele de disconfort ce pot aparea in randul vizitatorilor sau al clientilor serviciilor oferite de FlorarieInCraiova.ro. Recomandam citirea acestora cu atentie.


Definitii

In continutul prezentului document, prin FlorarieInCraiova.ro se va intelege serviciul oferit, in totalitatea partilor sale componente, de catre ADVISOR CORP SRL, societate comerciala infiintata legal in Romania si avand urmatoarele date de identificare: Cod de Identificare Fiscala (CIF): RO 16330994; Numar Inregistrare Registrul Comertului: J40/6050/2004; Capital social: 210 RON; Sediul social: Bucuresti, Aleea Botorani, Nr. 8.

Site-ul FlorarieInCraiova.ro reprezinta toate paginile, subpaginile, imaginile, textul, codul sursa si subdomeniile aferente domeniului FlorarieInCraiova.ro

Prin vizitator se va intelege orice persoana care, prin intermediul oricarei solutii tehnice si al orcarui tip de conexiune la internet, vizualizeaza orice pagina de pe site-ul FlorarieInCraiova.ro .

Prin utilizator se va intelege persoana fizica sau juridica care creeaza pe site-ul FlorarieInCraiova.ro un cont de utilizator.

Prin client se va intelege utilizatorul sau vizitatorul site-ului FlorarieInCraiova.ro care a finalizat plasarea unei comenzi.


Confidentialitate

Primim si stocam informatiile de contact ale tuturor clientilor nostrii si le folosim pentru: confirmarea comenzilor, confirmarea de livrare, oferte speciale si promotii ale site-ului FlorarieInCraiova.ro .

Datele personale raman confidentiale pentru orice persoana fizica sau juridica din afara cercului de angajati si colaboratori ai FlorarieInCraiova.ro . Informatiile confidentiale vor fi dezvaluite catre institutiile abilitate, in situatiile in care legea ne impune acest lucru.

Pe langa informatiile de contact, site-ul FlorarieInCraiova.ro poate stoca, memora, utiliza informatii de identificare (ex.: cookies, adresa ip, rezolutie placa video etc.), a vizitatorului sau utilizatorului, cu scopul de a imbunatatii navigarea online a acestuia. Putem primi si stoca informatii personale ale utilizatorilor si din alte surse decat cele existente pe site-ul FlorarieInCraiova.ro


Contul de utilizator

Daca ai optat pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru, esti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului si a parolei aferente, si esti de acord sa-ti asumi raspunderea pentru toate activitatile comerciale intreprinse prin intermediul contului tau si a parolei. Daca ai sub 18 ani, poti folosi site-ul FlorarieInCraiova.ro doar cu implicarea si aprobarea unui tutor.

FlorarieInCraiova.ro isi rezerva dreptul de a anula o comanda, de a refuza servicii, de a inchide conturi personale, de a sterge sau de a modifica continutul acestora.


Imaginea produselor

Imaginile produselor listate pe site-ul FlorarieInCraiova.ro sunt imagini cu titlu de prezentare. In cazul buchetelor, a aranjamentelor florale, FlorarieInCraiova.ro respecta tipul de aranjament, culoarea, specia si ponderea florilor din imagine rezultand un aranjament floral identic sau foarte asemanator cu cel din imagine. Diferentele pot aparea din perspectiva stadiului de inflorire la momentul livrarii.


Inlocuirea produselor

In cazul in care un produs nu este pe stoc se va inlocui cu un altul de o valoare cel putin egala. In cazul florilor vom inlocui cu o culoare cat mai apropiata sau cu o specie de floare cat mai apropiata de cea comandata. (in functie de stocul de flori din momentul realizarii buchetului)


Preturile

Preturile contin TVA si pot fi exprimate (la alegerea vizitatorului) in RON, EUR si USD. Toate tranzactiile se vor procesa in RON (moneda oficiala a Romaniei). In cazul folosirii de instrumente electronice de plata in valuta, banca noastra va efectua schimbul automat din moneda locala in RON la cursul de cumparare din ziua respectiva.

Ne asumam dreptul de a modifica preturile pe site-ul FlorarieInCraiova.ro oricand dorim fara o instiintare in prealabil.


Politica de livrare
FlorarieInCraiova.ro efectueaza livrari de flori si aranjamente florale la domiciliu oriunde in Bucuresti si localitatile invecinate in intervalul 09:00 - 20:00. Intervalul mediu minim de livrare este de 3 ore. Incercam (si reusim in majoritatea cazurilor) sa respectam intervalul orar de livrare preferat de cumparator, dar nu ne obligam in acest sens. Pentru livrare in aceeasi zi, comanda trebuie efectuata, achitata si confirmata, pana in ora 17:00 (ora Romaniei).

FlorarieInCraiova.ro, in general, nu efectueaza livrari sambata, duminica si in zilele sarbatorilor legale. Posibilitatea de a alege o data de livrare, in formularul de comanda, care se situeaza in aceste zile(sambata,duminica sau sarbatori legale), nu atrage obligativitatea FlorarieInCraiova.ro de a efectua livrarea in ziua respectiva. In aceste cazuri, FlorarieInCraiova.ro va efectua livrarea in prima zi lucratoare ce urmeaza datei calendaristice solicitate. Exceptie fac zilele de 14 februarie, 1 si 8 martie, zile in care floraria noastra efectueaza livrari la domiciliu indiferent de ziua din saptamana.

FlorarieInCraiova.ro NU percepe taxa de livrare pentru livrarile din Bucuresti.

Pentru localitatile invecinate(Bragadiru, Ciorogarla, Chiajna, Chitila, Mogosoaia, Buftea, Pipera-Tunari, com. Pantelimon, Voluntari) taxa de livrare este afisata in cosul de cumparaturi.


Licenta de acces pe site

FlorarieInCraiova.ro iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul nostru, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care FlorarieInCraiova.ro isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul FlorarieInCraiova.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al FlorarieInCraiova.ro


Drepturile de autor

Tot continutul site-ului FlorarieInCraiova.ro este propietate Advisor Corp Srl aceasta incluzand orice text, logo, butoane, icoane, imagini, fisiere audio si video, cat si soft-ul proiectat pentru vizulalizarea site-ului. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor reglementata in cadrul Statului Roman.
plata online flori Craiova