Florarie in Craiova

Arata preturile in:
Cos cumparaturi

0 buchete | 0 RON

Luni, 20.05.2024
Pentru comenzile inregistrate astazi, dupa ora 16:00 putem realiza livrarea incepand de Marti, 21-05-2024
Livrare flori in Craiova

Realizam livrari de flori in Craiova si in majoritatea localitatilor din Dolj, zilnic, de luni pana vineri, exceptand zilele nationale nelucratoare, in intervalul 09:00 - 20:00. Putem efectua livrari si in afara acestui interval, dar numai cu o confirmare in prealabil.


Cand are loc livrarea florilor ?

Livrarea de flori in Craiova prin FlorarieInCraiova.ro are loc intr-un interval mediu minim de 2 ore de la momentul primirii comenzii si numai dupa achitarea integrala a acesteia, prin orice modalitate de plata acceptata. Livrarea florilor in localitatile si comunele din judetul Dolj se poate efectua intr-un interval mediu minim de 4 ore.

Florarie in Craiova efectueaza livrari de flori in aceeasi zi pentru comenzile inregistrate pe site, in general, pana in ora 16:00 (ora locala).


Costul livrarii?

Livrarea florilor in Craiova prin FlorarieInCraiova.ro este GRATUITA. Pentru livrari de flori in zonele invecinate Craiovei, percepem o taxa de livrare de minim 24 RON (tva inclus).


Aria de livrare

Preluam comenzi de flori si le livram la orice adresa din Craiova sau de pe teritoriul judetului Dolj.

De asemenea acceptam comenzi de flori pentru orice locatie, inclusiv spitale, scoli, facultati, institutii publice etc.


Persoana destinatara nu este la adresa indicata de cumparator. Ce se intampla ?

In cazul in care, la adresa indicata nu se afla persoana careia ii sunt destinate florile, vom contacta telefonic cumparatorul si destinatara pentru o noua adresa sau un alt interval orar. Daca livrarea este pentru Bucuresti, mentimen taxa de livrare gratuita si pentru a doua incercare.

Daca nu gasim nici o persoana la adresa indicata si persoana destinatara nu poate fi contactata telefonic sau persoana destinatara nu se afla in oras, comanda se anuleaza fara posibilitatea returnarii valorii partiale sau integrale.
plata online flori Craiova